Als we aan de slag gaan, doen we het goed. Zoekmachine optimalisatie zit in ons bloed. Wij geloven in content gericht op jouw (online) doelgroep. De teksten moeten aansluiten op de bezoeker en tot een verbeelding spreken.

Search Engine Optimization

SEO is een continu proces. Hoge posities in Google worden niet zomaar bereikt. Wij doen onderzoek naar de doelgroep en stellen een strategie op. De juiste strategie start immers bij jou.

We selecteren door middel van een zoekwoorden onderzoek de meest relevante zoekwoorden. Vervolgens schrijven we kwaliteitscontent voor de doelgroep op basis van de relevante zoekwoorden, zodat we mensen aantrekken met interesse in het product.

Wij letten hierbij op de volgende factoren:
– Content: in hoeverre sluiten de teksten aan bij het zoekgedrag van uw doelgroep?
– Technisch: hoe is uw website ontwikkeld en waar laat u kansen liggen?

Search Engine Advertising

Door het inkopen van advertentieruimte komt je direct op de eerste plaats bij Google te staan. Met een campagne strategie kun je op bepaalde zoekwoorden een advertentie draaien. Op het moment dat er op een bepaald zoekwoord gezocht wordt, staat jouw organisatie meteen bovenaan. Dit kan zowel op nationaal als op internationaal niveau. Met het uiteindelijke doel: meer website bezoekers, leads en uiteindelijk meer klanten uit de zoekresultaten.

 

Daag ons uit!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Gratis online scan