Website ontwikkeling

Wij richten ons op de ontwikkeling van sterke resultaatgerichte websites en bieden de website oplossing voor iedere ondernemer.

 

Responsive website

Wij richten ons op de ontwikkeling van sterke resultaatgerichte websites en bieden de website oplossing voor iedere ondernemer. Je website dient perfect te zijn. Het is namelijk het visitekaartje en het gezicht van je bedrijf. Onze web-developers zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken. Hierdoor presteert je website optimaal op ieder kanaal.

We bouwen waar nodig passende call to actions in en de koppeling met social media. Afhankelijk van het doel en de doelgroep zorgen wij voor een passend design. De websites van Bugenz zijn altijd gebruiksvriendelijk en responsive voor desktop, tablet en mobiel.

Het opzetten van een website is een continu proces en ontwikkelt zich gaandeweg. Alle designs kunnen geleverd worden met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Dit is een systeem dat je toegang geeft tot de achterkant van je eigen website. Op deze manier kun je na de oplevering van de website zelf je informatie aanpassen.

 
 

Website beheer & hosting

Bugenz ontwikkelt niet alleen websites, maar beheert ze ook. Wij nemen het complete beheer uit handen en ontzorgen je van je website/webshop problemen. Wij onderhouden diverse websites en webshops voor onze klanten en kunnen hierbij een up-time garantie van 99,9% leveren.

De snelheid van je website is enorm belangrijk, omdat je niet wilt dat bezoekers jouw website verlaten als het laden te lang duurt. Wij monitoren en upgraden de systemen continu om de laadtijd van de websites zo laag mogelijk te houden.

 
Applicatie ontwikkeling
 

Brand Experience

Wij ontwikkelen B2B en B2C mobiele applicaties en zetten complete nieuwe brand experiences neer. We bedenken samen met de klant en ontwikkelen samen met developers apps die positief bijdragen aan je organisatie en je klanten.

 
 

Applicatie beheer

Naast de ontwikkeling van de applicaties beheren wij ook applicaties. Wij zorgen ervoor dat je mobiele applicatie up-to-date blijft en voorzien blijft van de nieuwste technieken.

 

 
Daag ons uit!