Social media marketing

Heb je als merk of bedrijf geen tijd/expertise om jouw social media kanalen te beheren?

 

Social media marketing

Wij helpen jullie graag om deze zorg weg te nemen. Wij focussen ons op het verbinden en informeren van jouw klanten -en/of prospects. Actualiteit? Wij spelen hier meteen op in!

We brengen tegenwoordig veel tijd door op social media kanalen en het is niet meer weg te denken uit onze huidige cultuur. Facebook, LinkedIn, Instagram en Snapchat verbinden miljoenen mensen met elkaar. Wij ontwikkelen en designen uw social media kanalen en creëren/onderhouden een levendige community.

Social media design

Wij geven uw social media kanalen op een efficiënte manier vorm. We creëren een éénduidige uitstraling en zetten charismatische social media kanalen op. We bekijken uw huidige huisstijl en ontwerpen op basis daarvan een social media huisstijl.

 
 

Social media beheer

Heb je als merk of bedrijf geen tijd of expertise om jouw social media kanalen te beheren? Wij helpen jullie graag om deze zorg weg te nemen. Wij focussen ons op het verbinden en informeren van jouw klanten -en/of prospects. Actualiteit? Wij spelen hier meteen op in!< p/>

Webcare

Webcare is een ander woord voor een online klantenservice. Naast de vele lovende berichten kan er ook wel eens een vraag of klacht via jouw social media kanaal binnen komen. Het kan nogal tijdrovend zijn om die berichten te beantwoorden en in de gaten te houden. Wij kunnen voor jou de webcare compleet uit handen nemen. We reageren gepast en bewaken jouw online reputatie.

 

 
Daag ons uit!